Verpleging en indiceren van zorg

Verpleging en Indiceren van zorg

Verpleging en Verzorging voor PGB-houders & Particulieren

 

Koopt u zelf uw zorg in met een PGB of als Particulier? Dan kunt u bij Slouwerhof terecht voor verzorging, verpleging en begeleiding.

 

Wilt u als PGB-houder of (thuiszorg)organisatie voor ZIN of PGB een onafhankelijke indicatie laten stellen? Neem dan contact op, wij verzorgen tevens zorgplan, behandelplan of zorgleefplan.

 

Tevens helpen wij u graag met opzetten van een vast zorgteam en het leggen van contact met collega-zelfstandigen uit de regio.

 

Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

 

Kwaliteit

 

Ontwikkelingen

De ontwikkelingen in de zorgverlening gaan razendsnel, voortdurend worden nieuwe behandelmethoden en materialen ontwikkelt en toegepast.

 

Kwaliteit waarborgen

Om de juiste kwaliteit te kunnen waarborgen, houden wij de vakliteratuur bij en volgen wij meer dan de nodige bijscholing om zelf bijscholing te kunnen geven aan collega's en werknemers van (thuiszorg) organisaties.

 

Opname in het BIG register

Het BIG-register verleent duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Slouwerhof staat staat als volledig bevoegd HBO-verpleegkundige ingeschreven onder het BIG nummer 39045361330.

 

VenVN

Om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven, zijn wij aangesloten bij VenVN, de beroepsvereniging van Zorgprofessionals.

 

Kwaliteitsregister

Slouwerhof is opgenomen in het kwaliteitsregister.

 

Klachtenregeling

Heeft u een klacht? Maak het bespsreekbaar, we komen er vast samen uit.

Komen we er niet uit? Maak dan gebruik van de klachtenregeling, Slouwerhof is aangesloten bij: V&VN Regeling klachtenbehandeling zelfstandigen

De brochure en werkwijze zitten in de zorgmap en kunt u ook altijd opnieuw bij mij aanvragen.

Visie

 

De zorg die Slouwerhof wil bieden, past niet in de gangbare instellingszorg, zorg verlenen met een stopwatch in de hand werkt tenslotte erg onhandig.

 

Door kleinschalig te werken en steeds rechtstreeks met de zorgvrager de zorgmomenten af te spreken en af te stemmen, is het mogelijk om zonder hoge overheadkosten het zorggeld te gebruiken waar het voor bedoelt is; voor de directe zorg.

 

Als zorgverlener sta ik er voor om de tijd die nodig is ook daadwerkelijk in te zetten, door rechtstreeks afspraken te maken met de zorgvrager. Door mijn opleidingen HBO-Verpleegkunde en Management in de Gezondheidszorg in combinatie met jarenlage ervaring, heb ik overzicht in complexe zorgsituaties en kunnen we dit samen naar de gewenste zorg vertalen.

 

Mijn streven is om continuiteit te waarborgen, door met zo weinig mogelijk vaste zorgverleners op zoveel mogelijk vaste dagen en tijden te werken en onderling en in samenspraak met de zorgvrager de zorg goed af te stemmen.

 

Door de wens van de cliёnt te waarborgen met mijn kennis en kunde komen we tot de beste zorgresultaten.

Slouwerhof - Bijscholing in de Zorg AGB-code: 41413344 Algemene voorwaarden

De Parse 2-i KVK: 54566363 Privacy

8491 PJ Akkrum IBAN: NL59RABO 0127577467 Klachtenregeling

0651058100 BIC: RABONL2U Copyright

www.slouwerhof.nl Links

bijscholing@slouwerhof.nl Overnachten