Eerste hulp aan baby's en kinderen online praktijk

Aanmelden

Cursus Eerste hulp aan baby's en kinderen - 5 uur online, 3 uur praktijk

Inclusief reanimeren met AED

EHBO cursus Eerste hulp aan baby's en kinderen

Leer tijdens deze 8 uur durende cursus reanimeren bij baby's en kinderen, het gebruik van de AED en letsels bij bab's en kinderen behandelen. Online + klassikaal.


Kinderen zijn altijd in beweging, zij leren met vallen en opstaan de wereld en hun mogelijkheden ontdekken en hun grenzen verleggen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij hierbij regelmatig worden blootgesteld aan allerlei grote en kleine gevaren en dat hierbij gewond kunnen raken.


Om als ouder of professional in de zorg voor kinderen eerste hulp te verlenen aan kinderen, volg je de cursus Eerste Hulp Aan Baby's en Kinderen online + klassikaal, volgens het Rode Kruis, dan weet je altijd hoe je moet handelen wanneer een kind eerste hulp nodig heeft. Of het nu gaat om het plakken van een pleister of een vervelende botbreuk. Tijdens de cursus leer je op een prettige manier wat je moet doen wanneer een kind eerste hulp nodig heeft. Je leert wanneer en hoe je zelf eerste hulp kunt verlenen aan een kind. Je leert wanneer je moet doorverwijzen naar een arts en verleent eerste hulp totdat een arts of ambulanceverpleegkundige het van je overneemt.


Inhoud van de cursus eerste hulp aan baby's en kinderen

Tijdens de ehbo cursus Eerste Hulp aan Baby's en Kinderen leer je de verschillende soorten letsels herkennen, leer je de diverse verbandmaterialen kennen en hoe je deze moet toepassen. Door veel en praktisch eerste hulp situaties te oefenen maak je de stof snel eigen. Je volgt thuis online de theorie en komt daarna naar de praktijkles om de handelingen te leren toepassen. Let op, na het voltooien van de e-learning krijg je een bewijs van deelname, je kan alleen meedoen met de praktijkles wanneer je dit bewijs kan laten zien.


Meld je dus nu aan en leer eerste hulp verlenen aan baby's en kinderen volgens de richtlijnen van het Rode Kruis.

De cursus eerste hulp bij baby's en kinderen duurt 8 uren, 5 uur e-learning en 3 uur praktijk en is inclusief Rode Kruis lesboek, lesmateriaal, certificaat, examen, oefenmateriaal, koffie, thee en lunch.


Kosten Cursus EHBO bij baby´s en kinderen

De cursus kost 125 euro.


Kleine groepen

Wij hanteren een groepsgrootte van maximaal 8 cursisten per instructeur.

Door de kleine groepen krijg je als cursist volop aandacht en tijd om alle eerste hulp basisvaardigheden eigen te maken.

De cursus wordt gegeven volgens de richtlijnen van de Het Rode Kruis en de Nederlandse reanimatieraad, hiervan ontvang je tevens het certificaat.


Cursuslocatie:

De Parse 2 te Akkrum (Tussen Leeuwarden en Heerenveen)


Wij komen ook graag bij je op locatie, neem hiervoor contact op via bijscholing@slouwerhof.nl


Lestijden

1 dagdeel van 9.00 tot 12.00 uur.


De cursus gaat door zodra er 4 aanmeldingen zijn. Aanmelden voor de cursus eerste hulp aan baby´s en kinderen kan via het aanmeld formulier.


Toetsen, certificering

Tijdens de cursus toetsen de instructeurs de theorie en praktijk per onderdeel.

Na goed doorlopen van de cursus ontvang je een certificaat en pas van het Rode Kruis.

Cursusduur

 5 uur online en 3 uur klassikaal

Doelgroep en niveau

Geen vooropleiding noodzakelijk

Groepsgrootte

4 tot 12 cursisten per docent

Kosten

125 euro

Cursuslocatie

De Parse 2, 8491 PJ  Akkrum

Certificaat

Rode Kruis

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nee
 
 
Ik ga akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden
 
 


Voor al onze cursussen hanteren wij de volgende inschrijfvoorwaarden:

https://slouwerhof.nl/contactinformatie/inschrijfvoorwaarden


Met het aanmelden voor de cursus verplicht je je tot het betalen van het cursusgeld. Je krijgt zo snel mogelijk na aanmelding en betaling de inloggegevens van de Slouwerhof Academy toegestuurd.